Cite This        Tampung        Export Record
Judul Gita Ing Pasisir Kutha Tuwa / Joyo Juwoto [et al.];
Penerbitan Tuban : NIRAMEDIA, 2020.
Deskripsi Fisik XXI,174 hlm. :ilus. ;21 cm.
ISBN 9786239252238
Subjek Puisi
Abstrak pustoko puniko yaiku antologi geguritan,nanging anggadahi wujud sesuluh lan piwulang becik kanthi tinoto runtut tan bisa nggugah budi lan panguripe pikir,pustaka meniko ugi kagungan tujuan kangge uri uri kebudayaan ingkang wonten tlatah Jawi meniko
Bentuk Karya Bukan fiksi atau tidak didefinisikan
Target Pembaca Tidak diketahui / tidak ditentukan

 
No Barcode No. Panggil Akses Lokasi Ketersediaan
A41348 899.222 1 g Dapat dipinjam Perpustakaan Pusat - Ruang Baca Umum Tersedia
A41349 899.222 1 g Baca di tempat Perpustakaan Pusat - Ruang Baca Umum Tersedia
B19926 899.222 1 g Dapat dipinjam Perpustakaan Keliling - Perpustakaan Keliling Tersedia
E12265 899.222 1 g Dapat dipinjam Kemitraaan - Kemitraan Tersedia
Tag Ind1 Ind2 Isi
001 INLIS000000000025290
005 20210531020414
007 ta
008 210531###########################0#|##
020 # # $a 9786239252238
035 # # $a 0010-0521000004
082 # # $a 899.222 1
084 # # $a 899.222 1 GIT
245 # # $a Gita Ing Pasisir Kutha Tuwa /$c Joyo Juwoto [et al.];
260 # # $a Tuban :$b NIRAMEDIA,$c 2020.
300 # # $a XXI,174 hlm. : $b ilus. ; $c 21 cm.
520 # # $a pustoko puniko yaiku antologi geguritan,nanging anggadahi wujud sesuluh lan piwulang becik kanthi tinoto runtut tan bisa nggugah budi lan panguripe pikir,pustaka meniko ugi kagungan tujuan kangge uri uri kebudayaan ingkang wonten tlatah Jawi meniko
600 # 4 $a Puisi
990 # # $a 12265/BS/H/V/2021
990 # # $a 12265/BS/H/V/2021
990 # # $a 19926/PK/H/V/2021
990 # # $a 19926/PK/H/V/2021
990 # # $a 41348/PU/H/V/2021
990 # # $a 41348/PU/H/V/2021
990 # # $a 41349/PU/H/V/2021
990 # # $a 41349/PU/H/V/2021
Content Unduh katalog