Cite This        Tampung        Export Record
Judul Email Saka Jakarta Edisi 2 : Reroncen Ing Kalawarti Panjebar Semangat Taun 2013-2017 / Suprawoto
Pengarang Suprawoto
EDISI Ed.2.cet.1
Penerbitan Ngayogyakarta : Buana Grafika, 2020.
Deskripsi Fisik xii, 566 hlm. :ilus. ;24 cm.
ISBN 978-623-7358-54-1
Subjek Kisah Perjalanan
Catatan Email Saka Jakarta nyawijine pamawas marang kahanan kanthi anane kaca benggala saka anane wadhah lan isi. Email Saka Jakarta minangka tandha laku jejeg lan bener tut dalan sing bener.
Bentuk Karya Bukan fiksi atau tidak didefinisikan
Target Pembaca Dewasa

 
No Barcode No. Panggil Akses Lokasi Ketersediaan
A41377 904 SUP e Dapat dipinjam Perpustakaan Pusat - Ruang Baca Umum Tersedia
Tag Ind1 Ind2 Isi
001 INLIS000000000025303
005 20210705110041
007 ta
008 210705################e##########0#jw##
020 # # $a 978-623-7358-54-1
035 # # $a 0010-0721000004
082 # # $a 904
084 # # $a 904 SUP e
100 0 # $a Suprawoto
245 1 # $a Email Saka Jakarta Edisi 2 : $b Reroncen Ing Kalawarti Panjebar Semangat Taun 2013-2017 /$c Suprawoto
250 # # $a Ed.2.cet.1
260 # # $a Ngayogyakarta :$b Buana Grafika,$c 2020.
300 # # $a xii, 566 hlm. : $b ilus. ; $c 24 cm.
505 # # $a Email Saka Jakarta nyawijine pamawas marang kahanan kanthi anane kaca benggala saka anane wadhah lan isi. Email Saka Jakarta minangka tandha laku jejeg lan bener tut dalan sing bener.
650 # 4 $a Kisah Perjalanan
990 # # $a 41377/PU/H/VII/2021
990 # # $a 41377/PU/H/VII/2021
Content Unduh katalog