Cite This        Tampung        Export Record
Judul Email Saka Jakarta Edisi 3 : Reroncen Ing Kalawarti Panjebar Semangat Taun 2018-2020 / Suprawoto
Pengarang Suprawoto
EDISI Ed.3.cet.1
Penerbitan Ngayogyakarta : Buana Grafika, 2020.
Deskripsi Fisik xvi, 402 hlm. :ilus. ;24 cm.
ISBN 978-623-7358-54-1
Catatan Aku nyoba mawas saka trubuse seratan Email Saka Jakarta wiwit buku 1 nganti 3. Kanggoku mesthi ana wong liya sing uga kanggoku ora mekakat.
Bentuk Karya Bukan fiksi atau tidak didefinisikan
Target Pembaca Dewasa

 
No Barcode No. Panggil Akses Lokasi Ketersediaan
A41378 904 SUP e Dapat dipinjam Perpustakaan Pusat - Ruang Baca Umum Tersedia
Tag Ind1 Ind2 Isi
001 INLIS000000000025304
005 20210705114622
007 ta
008 210705################e##########0#jw##
020 # # $a 978-623-7358-54-1
035 # # $a 0010-0721000005
082 # # $a 904
084 # # $a 904 SUP e
100 0 # $a Suprawoto
245 1 # $a Email Saka Jakarta Edisi 3 : $b Reroncen Ing Kalawarti Panjebar Semangat Taun 2018-2020 /$c Suprawoto
250 # # $a Ed.3.cet.1
260 # # $a Ngayogyakarta :$b Buana Grafika,$c 2020.
300 # # $a xvi, 402 hlm. : $b ilus. ; $c 24 cm.
505 # # $a Aku nyoba mawas saka trubuse seratan Email Saka Jakarta wiwit buku 1 nganti 3. Kanggoku mesthi ana wong liya sing uga kanggoku ora mekakat.
990 # # $a 41378/PU/H/VII/2021
Content Unduh katalog